Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.07.2009 06:09 - Изрезки
Автор: kalbotobg Категория: Лични дневници   
Прочетен: 10412 Коментари: 0 Гласове:
2



"Заетитите" текстове са от статии на   mediap00l.bg малката подборка обрисува миналото , настоящето и подозрения в бъдещата "политика" на партията на борците за права и свободия свобода "ДПС" ! image

" image

първа

Дванадесет граждански организации ще организират протестна подписка срещу продажбата на държавен имот от 118 декара във варненската Морска градина на контролирания от групировката ТИМ "Холдинг Варна". В нея ще се настоява за анулиране на сделката и подлагане на обществено обсъждане на всички сделки с имоти в парка. Първият пункт за събиране на подписи ще бъде разположен в четвъртък на площад "Независимост" в града.

Сделката по продажбата на изключително ценните парцели е осъществена на 15 юни, в средата на предизборната кампания. Държавната земя, намираща се в най-близката до морето част на градината, е продадена от областния управител Христо Контров (ДПСimage на ТИМ без търг или конкурс на цена от 11.7 милиона лева или по около 100 лева на кв.м. Според областната управа цената е определена на базата на независима пазарна оценка   ....  "

"image

image

Зам.-председателят на ДПС Йордан Цонев декларира, че в партията не се боят от проверките на новата власт и обясни, че "се плашат истински само от Бога".

"Хора, които са лежали в затвора за защита на свободи, няма от какво да се боят и няма да ги уплаши никой", заяви дипломираният богослов Цонев.

"Ако има (виновни, бел.ред.), ще ги извадят на показ, виновните ще си понесат наказанието. Сега, няма как в 8 години управление аз да застана тука и да твърдя, че всичко е мед и масло", коментира във вторник Цонев пред БНТ. Според него е "нормално" партията да има проблеми с публичния си образ след дълъг престой във властта, но изрази увереност, че престоят в опозиция ще "изчисти" им. "

 

" image

image

Разследваният за корупция бивш зам.-министър на извънредните ситуации Делян Пеевски ще е член на спецкомисията за борба с корупцията и конфликт на интереси в новия парламент, а в определен момент ще бъде и неин председател. Това реши парламентарната група на ДПС във вторник, след като бяха разпределени председателските и зам.-председателските постове в комисиите. ДПС ще оглави една комисия – тази по околната среда и водите. Неин шеф ще е досегашният министър на околната среда и водите Джевдед Чакъров, срещу когото имаше множество явни и неявни сигнали за корупция и чийто злоупотреби започнаха да излизат наяве още в първия работен ден на новоизбрания министър от ГЕРБ Нона Караджова. "

 

Няма да кажа нищо да не ме уведомят , че " Сърдя малцинствата" ...  въпеки , че като четем това ..( и моля не ме лепвайте на първа, повечето текст е  копиран )




Тагове:   Опаа,


Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kalbotobg
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1404718
Постинги: 277
Коментари: 1534
Гласове: 10115
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031